lördag 19 september 2009

En ny vecka och jag har på allvar börjat förbereda min webbutik.
















Idag har vi haft Ett UNDERBART! Väder i San Diego. Lyckades Int besöka Antikaffären, för det var stängt. Men ändå en fantastiskt fin dag. Vi Försöker Att vara "lediga" på helgerna. Även om vi Int har 8-5 jobb så blir det fulla dagar och man somnar ovaggad om kvällarna.










Jag har börjat med min affärsplan för butiken. Det känns som om ekonomin i USA nu har vänt, och vi vill vara med från början.





Lite uppdateringar med vad som Visar sig bland Växterna. Jag och Nils har konstaterat Att trädgården är Ett av våra livselixir. Ett nyfunnet Intresse för honom och nya Botaniska upplevelser för mig. Mmmmmmmmmmmmm Det är gott Att leva.
Jag har sytt en långkudde till sängen av Ett gammalt draperi och nygamla stolar "Chippendale" från "Antik Village" Det blev en fin plats för Mina korsstygnskuddar.
Min imperium klocka och aqvarellen som jag gjorde i Varas samsas bra på väggen mittemot sängen.
Becky Var snäll och donerade Ramen till mig. Ramar är dyrt! I Kalifornien. Klockan som jag drog omkring med på flyget har Också klarat sig bra. Jag är lycklig över de fa lyckats Saker jag Få med mig från Sverige. Synd Att det har Blivit så Omöjligt Att Få med sig SINA saker över Atlanten.
xzzåqrrrrrr Ozama Bin Laden. Det är hans fel alltihop. Träffar du på Honom så ge Honom en rejäl spark i baken från mig. Gärna sa han har Svårt att sitta på Många dagar.
Plumerian och jag gillar varmt väder och se så vackert hon blommar med vita blommor SINA. Vi har Köpt en till. En KNALL! Rosa. Sätter in en bild När den blommar
Ja det var allt för idag.
L










2 kommentarer:

  1. det kallar jag kudde. ursnygg och orginell. web butik låter spännande. fantastiska resebilder.
    Jag har inte varit inne på ett tag kul att se alla bilder på er vackra trädgård kram cina

    SvaraRadera
  2. Tack för din kommentar. Roligt att du tittar in ibland.
    Kram.L

    SvaraRadera